Huisregels

Afspraken kunt u maken telefonisch via 06 – 14 77 32 22 of 0571- 29 80 65

De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur  tot 20.00 uur. Indien ik niet in behandeling ben zal ik opnemen.

Als ik in behandeling ben, heb ik alle tijd voor degene in de stoel, en zal ik erna terug bellen. Spreekt u daarom duidelijk uw naam en telefoonnummer in en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

 

Afspraken

Wij behandelen volgens afspraak

Als u een afspraak heeft, verzoeken wij u op tijd te komen. Wij hebben speciaal tijd voor u gereserveerd. Als u verhinderd bent dient u minimaal 24 uur van tevoren contact op te nemen. Wij kunnen dan opengevallen tijd de opvullen met een andere afspraak.


Dit kan mondeling, schriftelijk of per email. Wanneer u uw afspraak niet tijdig wijzigt, niet op uw afspraak verschijnt of zodanig te laat bent dat de behandeling niet meer plaats kan vinden, dan zijn wij genoodzaakt de verloren tijd in rekening te brengen.

 

Eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek vragen wij u om een aantal zaken.

U dient zich te legitimeren, wij noteren uw BurgerServiceNummer.


Daarnaast vragen wij u een aantal vragenlijsten in te vullen over onder andere uw gezondheid en medicijngebruik. U dient deze lijst naar waarheid in te vullen om complicaties te voorkomen. Daarnaast kunnen wij uw behandeling beter uitvoeren als wij weten hoe het met u gaat. Van wijzigingen zijn wij om deze reden ook graag op de hoogte. Daar bent u zelf verantwoordelijk voor.


Tijdens het eerste bezoek worden daarnaast uw gebit en omringende weefsels in aart gebracht en met u besproken. Indien nodig worden eventueel vervolgafspraken met u gemaakt. U krijgt altijd een overzicht van de kosten. De kosten van de behandeling zullen in de toekomst ook op deze website terug te vinden zijn. De mondhygiëniste zal u uitleggen welke behandeling voor u van toepassing is.

De praktijk

De nota

Wij proberen uw nota rechtstreeks te declareren bij uw zorgverzekeraar. Daarom is het belangrijk dat alle persoonsgegevens juist zijn. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.

Is het niet mogelijk rechtstreeks te declareren bij uw verzekeraar, dan ontvangt u een nota van NMT FenCS. U kunt dan na betaling uw nota indienen bij uw zorgverzekeraar. Voor vragen over uw nota kunt u uw nota opzoeken op www.uwnota.nl Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met NMT FenCS.

Tevredenheid

Uiteraard horen wij het graag als u tevreden bent over de behandeling. Maar ook als u niet tevreden bent stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten. Als u dat wilt zoeken we dan samen naar een passende oplossing Op die manier kunnen wij u en anderen beter van dienst zijn.

 

 

Praktijk voor mondhygiëne en preventie in Twello.

Behandelaar

Huisregels

Praktijkgegevens

Openingstijden:

Ik behandel alleen volgens afspraak, zo heb ik voldoende tijd voor iedereen.

MA:07.00 - 21.30 uur
DI:08.00 - 18.00 uur
WO:08.00 - 13.00 uur
DO:12.00 - 21.00 uur
VR:07.00 - 18.00 uur
ZA:08.00 - 13.00 uur

Het is altijd mogelijk om in overleg op een ander tijdstip een afspraak te maken tel 0571-298065 info@mondhygienetwello.nl

nvm krm
Mondhygiëne Twello  |   Verdistraat 6  |  7391 SG Twello  |  m. 06 - 14 77 32 22    t. 0571 298065     |  e: info@mondhygienetwello.nl
logocolortextbelow jpeg